Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2009 17:47 - Днес се разделих с приятелката си
Автор: talasyma Категория: Други   
Прочетен: 2828 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 02.09.2009 11:31


много тихо,кротко и спокойно.Просто това,което тя иска,аз имам в повече и тя затова се отказа от мен.Все още си оставаме приятели за кафе и т.н.,просто няма да правим секс.По този повод довечера отивам да се напия културно и да се оглеждам за нова любов.За сведение с тази приятелка имахме 8-месечна връзка.

Абе все пак си оставам коравосърдечно копеле със сърце от стомана,което не реве когато загуби.Поздрав за всички с тази песен.Вижте сега всяко нещо си има край рано или късно.И да кофти ми е ама нещата като не вървят защо да се тормозим един други.



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mirogankov - Братчето ми в такъв момент който каквото да ти говори ..нема начин!
01.09.2009 11:09
затова ..прави каквото трябва Човеко..не слушай никой и нищо!!Дедо ти Миро е с теб..;)!
цитирай
2. talasyma - Мерси,
01.09.2009 11:12
аз удавих болката,и сега ме боли главата,а не душата :)
цитирай
3. mirogankov - ААА,последвал си моя сФетъл пример с Фенера?
01.09.2009 11:16
talasyma написа:
аз удавих болката,и сега ме боли главата,а не душата :)

Брау Нашуту ..ти си Пич ..казвал съм го и е Факт!!:):)
Идва нофио тираж Бате;)
цитирай
4. pilcho - ...
02.09.2009 11:42
Честито! Ха на берекет да е!
цитирай
5. realist - Само мъжът, уважаващ жената, може да се раздели с нея, без да я унижава. Съмърсет Моам
03.09.2009 13:51

Най-щастливият човек е онзи, който прави самостоятелно своя избор, умее да се радва на своите победи, да се справя със загубите и да продължава напред в живота си.
Когато всичко е наред, струва ни се, че скъсването е нещо толкова далечно, че не го очакваш в обозримото бъдеще. Раздялата с любимия някога човек не е приятно събитие. Финалът на някои връзки обаче може да се развие със скоростта на светлината. И не можеш да избягаш от съдбата си. Навярно е щастие и нещастие това, че влюбвайки се и изцяло потъвайки, се разтваряш в любимия човек така, че не си в състояние да различиш някои зловещи нотки от своето бъдеще.

Края на връзката никога не е лесен. Това важи още повече, когато не си ти този, който взима решението да прекрати взаимоотношенията. В един момент имаш връзка, която процъфтява, а в другия самочувствието ти е разбито на парчета.

За съжаление когато се разделяме с любимия човек, с който някога ни е било добре, привързаността ни към него остава дълго време. И често пъти ни се струва, че нашият емоционален подем е свързан изключително с него. Спомените за щастливите времена стават своеобразен психологичен наркотик и ние попадаме в зависимост от него. И ни се струва, че няма възможност да го забравим. За да го преживеем по-лесно е необходимо вътрешно да се сбогуваме с бившия ни любим и да си върнем собствените ни чувства.
Всъщност раздялата е част от човешките отношения и взаимното общуване. Много трудно е, след една раздяла хората да останат в добри отношения, тъй като обикновено раздялата е свързна с много негативна емоция. Най-важното, за да се запазят взаимоотношенията и след раздялата, е прошката и смирението, че всички сме хора и грешим.

Често използвана е фразата "Да си останем приятели". Обикновенно предложението идва от инициатора на скъсването, тъй като се старае да смени амплоато си: да играе ролята на "добър приятел". Докато онзи, когото са "зарязали", възприема трудно такава смяна на ролите. Той може да се опита да изиграе новата роля, но митичната дружба за него е подсъзнателна надежда за връщане. Ако романтичните отношения наистина са приключили, то е необходимо известно време двамата да са далеч един от друг, да не се превръща бившия партньор в емоционална "патерица".

Истина е че, след скъсването, човек изпада в състояние на “емоционална треска”, но през този сложен период главната задача е да се пробуди отново интереса ви към живота. Спомнете си какво най-много ви е занимавало до запознанството ви си с бившия партньор? За какво сте мечтаели, към какво се сте се стремяли.
Много добре знаем, че не можем да върнем миналото, колкото и да ни се иска. Затова трябва да гледаме напред в бъдещето!

АКО СЕ ВКОПЧИШ В ПРОПАДНАЛА ВРЪЗКА, НЯМАШ СИЛИ ЗА НОВА ЛЮБОВ. ПОГУБЕНАТА ВРЪЗКА НЯМА КАК ДА БЪДЕ РЕСТАВРИРАНА. В повечето случаи при раздяла сме изкушени да потърсим утеха в храна, алкохол или успокоителни. Но за да не се терзаеш с безкрайни надежди и да не седиш с поглед, вперен в дъното на чашката, е необходимо да възприемеш, че всичко случило се е свършен факт. Може да споделиш своята неприятност с колкото можеш повече хора. В психоанализата това се нарича метод на разсейване на мъката. В резултат на това скоро ти ще усетиш, че не ти е толкова тежко на душата, след като си я споделил.

Именно затова смятам, че най-щастливият човек е онзи, който прави самостоятелно своя избор, умее да се радва на своите победи, да се справя със загубите и да продължава напред в живота си.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: talasyma
Категория: Други
Прочетен: 105735
Постинги: 67
Коментари: 159
Гласове: 2134
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930